1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nexys - Rroga

foto1Program i specializuar për kalkulimin e rrogave. Programi është i organizuar në mënyrë shumë të lehtë për llogaritjen e rrogave bruto, neto, tatimet, zbritjeve, ect. në dy tre hapa. Programi në mënytë automatike llogarit rrogate dhe tatimet dhe është 100% kompatibil me programin MPIN për transferim të të dhënave. Krijon raporte detale për rrogat e të punësuarve. Nexys Rroga është kompatibil me dërgimin e pagesave elektronike në thesar (trezor).

Nexys - Bar-Restorant

foto3

Program i dedikuar Bar-Restoranteve. Një ndër programet më të mira për nevojat e Bar-Restoranteve me funksione të shumta për menaxhim të një lokali Bar, Resorant, Pizza service ect. Programi mundëson mbajtjen e llogarive të deri më 100 tavolina, transmetim të llogarive prej një tavoline në tjeter, menaxhim i vecantë për çdo Kamarier, Banak dhe Kuzhinë, programi posedon mundësi për llogari Fiskale, Faturave, Fletdërgesave.

Nexys - Market

foto2Programi Mexys Market është programi i cili duhet t'a posedojë çdo afarist tregëtar. Nexys Market bën menaxhimin e Hurjeve dhe Daljeve të produkteve, shitje nga një ose më shumë pika shitëse, nxjer llogari fiskale, mundëson llogari detale gjatë orrarit të punës, shtyp etiketa për produktet, mundëson shitje me Faturë, Credit Card, Çeqeve etj.

Nexys - Kontabilitet

foto4

Paketa programore për ekonomistët dhe ndërmarjeve për menaxhimin e ndërmarjes. Kontabiliteti material, kontabiliteti financiar, mirëmbajtja e buxhetit, llogaritë 3, 6 dhe 9 mujore, llogaritë përfundimtare, kalkulimin e tatimeve, menaxhimin e llogarive bankare, llogaritjen e pagave të puntorve, formulimin e Faturave, menaxhimin e Furnizuesve, menaxhimin e Shpenzimeve, menaxhimin e Klientëve.

  • Previous
  • Next
  • Stop
  • Play
  • Nexys Rroga
  • Bar-Restorant
  • Market
  • Kontabilitet

Pasojat e së premtes - Apple VS Samsung

pdfShtypEmail

 

Samsung-Start-Peace-with-AppleDëmi i zjarrit të parë të fitores së Apple ndaj patentave që u gjykuan të ‘vjedhura’ nga Samsung, shpejt po zmadhohet me humbjen prej 7 për qind të pjesës së tregut të Samsung në Amerikë, në ditën e parë të fillimit të tregut që nga dita e vendimit.

Share

Lexo më shumë

 

Samsung nxjerr në treg ekranin komercial të tejdukshëm në Shtator.

pdfShtypEmail

 

samsung logoSamsung ka lansuar një çift ekranesh për përdorim komercial, të cilët ofrojnë një kornizë shfaqëse të integruar që përdor një panel të tejdukshëm dhe xham katror e vendosur mbi një fole të hollë.

Share

Lexo më shumë

 

Sa energji harxhon një PC

pdfShtypEmail

 

power-consumption-pc400 W, W 500, 750 W, 1000 W, 1250 W, furnizuesit me energji elektrike te kompjuterët janë duke u bërë më të fortë dhe më të fortë.Në fakt sa energji elektrike harxhon kompjuteri juaj personal ? Përgjigjjen për harxhimin e një kompjuteri do të mundohemi të japim sqarime më të mira.

 

Share

Lexo më shumë

 

Pas 25 vjet ndryshim

pdfShtypEmail

 

microsoft OldMicrosoft zbulon logon e re pas 25 vitesh, dëshmon se është në rregull të jetë  katror.

 

Share

Lexo më shumë

 

4G - Kujt i duhet ?

pdfShtypEmail

 

4g1Pavarësisht se 4G ka qenë një ndër teknologjitë më të përfolura vitin 2012 të paktën në SHBA, duket se konsumatorët nuk janë të interesuar shumë.

Share

Lexo më shumë

 

Vjen 400 dhe 1.000 Gbps Ethernet

pdfShtypEmail

 

kabel1Pasi kaloi një studim global (dokument PDF) të trafikut në internet, të dhënat tregojnë se kërkesat (Bandwidth) janë rritur në mënyrë eksponenciale, Inxhinierët e Institutit të elektrikës dhe elektronikës  (IEEE) filloi zhvillimin e një standardi të ri për Ethernet, i cili duhet të mbështesë shpejtësi prej 400 mbit/sec dhe 1.000 mbit/sec

 

Share

Lexo më shumë

 

Më shumë se gjysma e telefonave WP në të gjithë botën janë të Nokia-s

pdfShtypEmail

 

Nokia-WP7-MainNokia ka fituar në Shtëpinë e Windows Phone dhe numrat tregojnë se kompania finlandeze dominon në fushë kur është fjala për OS celular Microsoft. Statistikat janë postuar nga analistët të Localytics dhe janë të bazuara në përdorimin e programeve të Tregut Windows Phone.

Share

Lexo më shumë

 

Linux

Linux është një Sistem Operativ (SO) që fillimisht ishte krijuar si një hobi i një sdutenti të ri, Linux Torvalds. Linux është 32/64-bit Sistem Operativ, që funksionon në platforma të ndryshme si: Intel, Sparc, Alpha, PowerPC e tjere - si dhe në versionin 64 bit te platformave përkatëse. Linux mundë të shrytëzohet për një numër të gjërë të qellimeve duke përfshirë punët në rrjetë (networking), zhvillimin e softuerëve të ndryshëm, dhe si platformë për shfrytëzim personal.

HTML

Gjuha HTML (Hyper Text Markup Language) është gjuhë për përpunimin e dokumenteve për tregim në shfletues të uebit. Shfletuesi (Internet Explorer, Firefox, Opera ect.) është program i cili mundëson që dokumenti të hapet nga përdoruesi, pa marrë parasysh se cili sistem drejtues përdoret. Gjuha HTML është gjuhë universale e komunikimit, sipas protokolit të transferimit të dokumenteve HTTP (HyperText Transfer Protocol). Uebi ose Uebi i Gjërë Botëror (World Wide Web) është pjesë e internetit. Interneti ka edhe shërbime tjera për shembull postën elektronike, shkurtimisht e-mail.

Visual Basic

Visual Basic është gjuhë programuese, është një ambienti vizual i zhvillimit të programeve për Windows dhe tani përdoret për zhvillimin e ueb platformës. Programeri dizajnon Windows ose Web formën duke i bart elementet nga ToolBox-i dhe shkruan kodin për këto elemente. Visual Bacis është e bazuar ne ngjarje “event” qe do të thotë qe kodi përkatës ekzekutohet kur përdoruesi e thërret atë duke klikuar në butona ose duke i lëvizur objektet etj.

Malware

Malware quhen programet (aplikacione softwerike) që zakonisht nuk janë të autorizuara nga pala që i ekzekuton pa dijeni. Dhe në shumicën e rasteve këto programe kanë qëllim të dëmshëm. Si p.sh. viruset, krymbat, adware, spyware, etj.Në rastin e pushtimit e intimitetit për qëllimet e mashtrimit ose vjedhjen e identitetit, software pasive vëren se përdorimi i një kompjuter është gjithashtu malware (“spyware”).

Virus

Viruset janë programe të ndërtuara mbi kod dhe/ose skriptë, që ndryshe nga programet e tjerë në kompjuter, ndertohen ne shumicën e rasteve me qëllime dashakeqe. Sa për të krijuar një ide për shpejtësine eksponenciale të zhvillimit te tyre, për vetëm njërin nga llojet e shumta të viruseve. Në vitin 1986, u diagnostikua boot virusi i parë. Deri në vitin 2002 kjo shifër ka arritur në 70.000 të tillë.

Firefox

Mozilla Firefox, shfletuesi më i përdorur dhe më i mirë vitet e fundit. Ky program përdoret për shikimin e ueb faqeve. Preferohet për secilin përdorues të internetit, e sidomos për ueb dizajnerët. Shfletuesi Firefox numëron më shumë se 1 miliard përdorues nga e gjithë bota, gjithashtu Firefoxin e bën të famshëm edhe shtesat (plugins).

Anketë

Dëshironi informata më shumë për :

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultatet

Online

Kemi 1 vizitor n'linjë